Селена - модната икона на тийновете

Приятелката на Джъстин Бийбър е приятелка и на Vogue

Само на 20 години, Селена Гомес е твърде млада, за да се нареди сред собствените ни модни икони. Но пък получава такова огромно медийно внимание, че не можем съвсем да я игнорираме. Особено ако ще украсява корица на Vogue

Е, не е точно този Vogue, който бихме разлистили жадно, но все пак си е "модна библия". Става въпрос за "пубертетския" вариант на прочутото списание - Teen Vogue. А месецът, в който екзотичният поглед на Селена ще омагьосва от страниците му, е септември. Дано само тийнейджърите да не забравят, че имат първи учебен ден!

Ние не сме чак толкова екзалтирани, но пък и не можем да си кривим душата - много е чаровна младата половинка на още по-младия Джъстин Бийбър. За да се уверите каква е хубавка, ви споделяме нейните септемврийски снимки от лъскавото издание.

Що се отнася до съпътстващото ги интервю, подбрахме съвсем кратка извадка. Както може да се очаква, тя звучи лекомислено, но в същото време открихме в думите на Селена доста здравословна философия за изживяването на щастлива звездна младост. Без излишни драматизации.

"Aз съм на 20. Не взимам нищо в личния си живот твърде сериозно. Имам страхотни приятели и стабилна група от хора, които обичам. Чувствам, че всичко останало ще си дойде по органичен път. Бракът и другите подобни неща ще се случат, когато се усетя завършена във всеки друг аспект от живота си" - уверена е популярната певица и актриса. Допълва, че връзката с Бийбър е "наистина забавна" и се смята за "късметлийка", че го има до себе си.

Селена - модната икона на тийновете

Сладурана! Пожелаваме й много успехи, като се надяваме да остане такава, каквато е, без да тръгва надолу по стъпките на голяма част от младите знаменитости.

57 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay