Шедьоврите с Кейт Мос

Албум със снимки ще събере най-добрите превъплъщения на супермодела

Неколкократно проследяваме заедно развитието в стила на световноизвестни знаменитости. Ема Уотсън или пък Ева Лонгория са имали своите модни възходи и падения. Но докато те са "обикновени” актриси, други дами имат повече попадения зад гърба си.

Последно си говорихме за Кейт Мос, която освен всичко друго, е грижовна майка. Ала не е за подценяване, че тя има 20-годишна кариера като супермодел, по време на която са й били направени стотици професионални снимки. Най-добрите от тях ще влязат в книгата "Kate: The Kate Moss Book”. Албумът със страхотни снимки на "единствената Кейт в Лондон” се очаква да излезе на 6 ноември и да бъде на цена от 85 долара.


Изданието ще се появи благодарение на бащата на Лила Грейс - дъщерята на Кейт. Джеферсън Хек е моден редактор и издател на списания, а супермоделът го е вдъхновил да събере на едно място снимки, правени от фотографи с най-висок ранг - Еди Слиман, Тери Ричардсън, Марио Тестино и Карл Лагерфелд.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.07.2012|08:58
според мен идеята за подобна книга е страхотна,има много почитатели на Кейт Мос, които няма да изпуснат възможността да имат в колекцията си най-хубавите нейни снимки
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay