Холи Бери дебютира топлес в социалните мрежи

Актрисата най-накрая се присъедини към две от най-популярните мрежи

Холи Бери дебютира топлес в социалните мрежи

Холи Бери е една от звездите, които доскоро отказваха да имат прекалено много профили в социалните мрежи. Е, изглежда вече и тя е попадната напълно в капана на интернет, защото само преди два дни се присъедини едновременно към потребителското семейство на Instagram и Twitter.

Първата снимка, която сексапилната актриса публиква, бе на самата себе си, снимана в гръб и заобиколена от бамбукови дръвчета. Специфичното е, че на фотоса звездата изобщо не е облечена. Към него Холи добави и свое послание към феновете си.

"Здравейте на всички и добре дошли! Днес е много вълнуващ ден за мен. Нямам търпение да споделя личния си свят чрез изображения, които отразяват моите емоции и възприятия. Изпитвам страхопочитание към фотографията и нейната способност да улавя и отразява този необикновен свят, в който живеем.

Развълнувана съм заради това, че предстои да споделя с вас своята любов към природата, изкуството, модата и се надявам, че снимките ми ще ви вдъхновят, ще насърчат разговорите и ще ви донесат радост”, гласи съобщението на Холи.

Холи Бери дебютира топлес в социалните мрежи

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay