Кристен с тениската на Роб

"Прелюбодейката" продължава с отчаяните си опити да трогне измамения "вампир"

Кристен с тениската на Роб

Понастоящем най-следеният "сериал" в царството на клюките се казва "Всички мразят Кристен". Фенки на "Здрач" плачат по YouTube, заради нейната изневяра. Потърпевшият Робърт Патинсън си стои бездомен и обикаля по къщите на останалите звезди, само и само да не дели повече общ дом с наранилата го девойка. Съпругата на съгрешилия с нея режисьор му забрани да работи с Кристен по втората част на "Снежанка и ловецът". В крайна сметка, младата актриса бе уволнена от продуцентите на филма. 

Но колкото и разочаровани да са всички тези хора, съмняваме се нищо да не им трепне, щом видят новите кадри с г-ца Стюарт. Вчера тя е била заснета на американско летище и представлява меко казано тъжна картинка. Умислена физиономия, пострадал среден пръст на ръката, слуша музика - вероятно тъжни балади. Но най-трогателното е, че звездата е облякла тениската, с която преди време Патинсън бе забелязан да извежда кучето си.

С този отчаян жест Кристен за пореден път доказа, че самата тя е влязла в ролята на кученце, молещо за милостиня. И прошка.

Всъщност, цяло чудо е, че страдащата актриса изобщо е благоволила да се покаже пред хора. Напомняме, че миналия месец тя отказа да удостои с присъствието си премиерата на "По пътя" - новият филм с нейно участие в главната роля. Отклони и всички останали предложения за ангажименти, включително в "Cali", където трябваше да си партнира с Алекс Петифър.

Вчера обаче 22-годишната звезда е била заставена чрез договор да се яви на филмовия фестивал в Торонто, където "По пътя" също участва. Но дали самата актриса скоро ще се върне в правия личен е професионален път?  
   

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay