Аманда Сейфрид е порноактриса

Блондинката ще участва в биографичен филм за Линда Ловлейс

Аманда Сейфрид е порноактриса

Аманда Сейфрид явно е влязла в успешна кариерна серия, защото все по-често я гледаме на голям екран. "Писма до Жулиета", "Червената шапчица" и съвсем новият "Дилъри на време" са само част от заглавията, в които чаровната блондинка изпълни главните роли.

Сега обаче е изправена пред ново предизвикателство. Актрисата ще се превъплъти в образа на порнозвездата Линда Ловлейс, научаваме от Metro. Очаква се снимките да започнат през януари, следващата година.

Филмът ще се казва "Lovelace" и ще бъде по мотиви от книгата "Истинската Линда Ловлейс" на Ерик Данвил. Сюжетът ще бъде за историята на звездата от филмите за възрастни, известна най-вече с участието си в "Дълбоката глътка", сниман през далечната 1972 година. Биографичната лента за Ловлейс ще проследява нейната кариера, както и брак с режисьора на порнофилми Чък Трейнор.

Нямаме търпение да видим как ще влезе в ролята си невинната, на пръв поглед, Аманда. Със сигурност образът е голямо предизвикателство, но ние сме убедени, че актрисата ще се представи подобаващо.

11 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 22.01.2013|17:47
Голяма е сладурана
1
Не е посочен 04.11.2011|13:25
Аманда Сейфрид е много обещаваща млада актриса. Аз много я харесвам. Толкова е очарователна. Радвам се, че започват да я канят по-често в кино филми. Гледах я съвсем наскоро в "Дилъри на време", много е интересен. Филмът "Клоуи", който пак е с нея и с Лиън Нийсън, е също много хубав.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay