Демонът за жените

Иън Сомърхолдър, покажи си зъбките!

Митични създания, сенки от мрака, вампирите винаги са всявали страх у хората. Паранормални същества, за които времето е спряло, а граница между живота и смъртта не съществува. Бързи като светлината, надарени с изключителни умения и способности, те подчиняват на волята си нас, простосмъртните, и могат да изцедят кръвта във вените ни до последната капка. Плашат и в същото време привличат със силата си.

На волята на един вампир голяма част от дамите искат да бъдат подчинени, поне според скромния женски екип на Jenite.bg.

Той се казва Иън Сомърхолдър, но можете да го наричате Демон. Мраморно сините му очи и лукава усмивка са способни да провокират мръсни помисли и у най-чистата душа. В погледа му може да се изгубим, както и пред перспективата на силното му тяло. С удоволствие бихме отметнали настрани коси и да му предоставим една от най-нежните части на женското си тяло, шията. За да ни ухапе. Сладка болка. Смърт или вечен живот. Решението е негово.

Демонът за жените

Иън Джоузеф Сомърхолдър е американски актьор, познат с ролите си на Буун Карлайл в телевизионния сериал "Изгубени" и на Деймън Салватор в "Дневниците на вампира". От тук идва и заигравката (Демон) с името на екранния му персонаж (Деймън), тъй като на английски една буква ги дели
(demon, Damon).

Роден на 08.12.1978 г. актьорът тази година навършва Христова възраст, а ние сме повече от благодарни за Божията мисъл, която го е създала, както и за добрите гени на родителите му. Израснал в малко градче в щата Луизиана в семейството на масажистка и строителен предприемач, Иън сбъдва американската мечта. Заслуга за това определено има външният му вид, екзотична смесица от английските, френските и ирландските му корени.

На 10 годишна възраст майка му го насочва към моделството. Гребане, плуване, риболов и яздене на коне са основните му занимания като дете. В прогимназията сам решава да остави кариерата на модел на заден план и да се съсредоточи върху спорта и училището. Години по-късно работи като модел в Европа. Пътува, учи и живее в градове като Париж, Милано и Лондон. Рекламно лице е на Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace и Guess.

Демонът за жените

Следва актьорско майсторство в Ню Йорк, а на 19 започва да се занимава професионално. Забелязват го за големия екран по време на снимките на филма "Black & White" (1999), където участва като статист сред тълпа от 400 човека. През 2004 е първият избран актьор за сериала "Изгубени", но по ирония на съдбата е и първият, чийто екранен персонаж е убит. От 2009 е част от екипа на "Дневниците на вампира", където му е поверена една от главните роли.


В личен план – от началото на 2011 официално обяви връзката си със своята екранна партньорка, Нина Добрев. И тъй като не можем да го имаме, с леко присвито сърце го "предо
ставяме" на актрисата, родена в София. Поне е наше момиче, ако не друго!

Демонът за жените

Интересни факти около Иън са, че избягва да говори за моделската си кариера, защото не иска да бъде възприеман като "поредното красиво лице". Занимава се усилено с благотворителна дейност, като за лично свои каузи приема опазването на околната среда и грижата за дивите животни. На миналия си рожден ден основава фондацията си "The Ian Somerhalder Foundation", а вместо подаръци, призовава приятелите и почитателите да подкрепят инициативите му. Участва и в проекта "It Gets Better", който има за цел да намали опитите за самоубийство сред тинейджърите.


Сексапилен, талантлив, верен на убежденията си и зает в интимен план. Можем само да си мечтаем за Иън Сомърхолдър и да впиваме поглед, жаден за плът и кръв, в снимките от галерията ни.

550 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay