Максимално за Макси Иглесиас

Момчешко излъчване, хитър поглед и пленяваща усмивка

Признаваме си, че Макси предизвика бурни възгласи и еуфория в женския ни колектив, попадайки случайно на негови снимки в интернет. Въпросът, който следва, разбира се, е кое е това момче и защо, по дяволите, не сме се натъкнали на него по-рано.

Google ни открехва, че чаровникът е едва на 20 години, а във вените му тече испанска кръв. Ние не сме първите, които оценяваме неустоимото му момчешко, но и мръснишко излъчване. Максимилиано Теодоро Иглесиас е роден на 9 февруари 1991г. в Мадрид и е актьор.

Българската публика го познава от малкия екран, където Макси играе в испанския сериал "Физика или Химия", който се завъртя в родния ефир през месец август.

И макар да не сме гледали сериала, ние определено оценяваме физиката на Макси, а че е способен да предизвика "химична" реакция във всяка девойка, въобще не се съмняваме.

"Физика или Химия" е история на група млади гимназиални учители, които се изправят пред нелеката задача да помогнат на учениците да намерят мястото си в живота.

Поредицата е представена през погледа на млади и неопитни учители, които скоро след дипломирането си са започнали работа в гимназия. Техните страхове и притеснения се разпростират все повече, когато навлизат в професията.

Пристигането на групата млади преподаватели разкрива цял нов свят от конфликти, любов, разочарования, илюзии и надежди пред тийнейджърите и техните приближени. Макси играе ролята на младия Кабано, а зад гърба си има още няколко роли в други испански сериали.

Истината е, че щяхме да ви разкажем за него, дори да не се занимаваше с нищо, освен да гледа с прекрасните си синьо-зелени очи и да се усмихва.

И понеже смятаме, че думите в случая са излишни, ще ви оставим да се насладите на галерията с негови снимки.



70 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.10.2011|12:03
Много симпатично момче и аз много го харесвам. Когато даваха сериала "Физика или Химия" не го следях, но понякога го заглеждах и определено го забелязах. Много добре си играе ролята и несъмнено ще го гледаме в още много филми, защото такива актьори не остават в сянка. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay