Мечтата на всяка жена: Най-големият гардероб в света

Направете си една виртуална разходка из гардероба на Териса Роумър

Мечтата на всяка жена: Най-големият гардероб в света

Териса Роумър, която живее в Хюстън, Тексас, е горд собственик на невероятен гардероб, който сякаш е излязъл от вълшебна приказка за модния свят. Младата дама работи като предприемач и освен това е изявен филантроп.

Само в рамките на една сграда Териса помещава уникален триетажен, простиращ се на повече от 278 кв.м. гардероб, който "приютява” огромната й колекция чанти, обувки, дрехи и аксесоари. За създаването му тя отделя около 500 000 долара.

Впечатляващият дрешник обаче не служи единствено за място, където Териса съхранява скъпите си вещи и сменя различни тоалети. В рамките на това забележително пространство красавицата, която носи титлата Mrs. Texas United America 2010, организира партита и благотворителни събития.

Мечтата на всяка жена: Най-големият гардероб в света

"Няма смисъл да притежавам този невероятен гардероб, ако не мога да го използвам и за място, където да събирам средства за благотворителни цели”, твърди бизнес дамата. "За мен той служи не само за пробна. Това е мястото, където търся и винаги намирам уединение”.

"Женската бърлога”, както собственичката нарича гардероба си, съхранява изключително ценни притежания: от завидна колекция чанти "Шанел” до многобройни рафтове, отрупани с бижута. Всяка една част на това уникално местенце е изключителна наслада за един истински моден последовател.

Териса разказва повече за самата подредба и създаването му: "Планирах го по аналог на начина, по който се обличам. Шапките и кожените палта са на третия етаж, а обувките и дрехите - на втория. Вторият етаж също така е мястото, където се гримирам. На първия етаж пък са чантите и бижутата - последните щрихи, които са ми необходими, за да завърша тоалета си”.

Мечтата на всяка жена: Най-големият гардероб в света

Естествено, скъпарският гардероб получава различни отзиви, понякога не особено положителни. Териса често става обект на критики само защото очевидно е жена, която притежава голямо богатство. Само преди дни гардеробът става обект на крадци и голяма част от личните вещи на Териса изчезват.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

10 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay