Необвързан мъж търси партньорка за околосветско пътешествие

Единственото условие е тя да носи името на бившата му приятелка

Необвързан мъж търси партньорка за околосветско пътешествие

Бъдещето изглежда повече от прекрасно за 27-годишния Джордан Аксани в момента, в който купува два самолетни билета за романтично околосветско пътешествие. Малко преди заминаването обаче, връзката на младия мъж с приятелката му Елизабет Галахър внезапно се разпада.

Джордан се оказва с един билет в повече, който няма как да върне обратно. Предвид факта, че името на притежателя на билета няма как да бъде сменено, той предприема едно доста смело и донякъде налудничаво начинание - започва да търси жена със същото име като това на вече бившата му приятелка, която да има канадски паспорт.

Необвързан мъж търси партньорка за околосветско пътешествиеДжордан и бившата му приятелка Елизабет

В името на тази кауза Джордан стартира специална кампания. Пуска съобщение в интернет пространството, с което се обръща към момичето, което ще се съгласи да му помогне в неговата самостоятелно стартирана инициатива. То гласи следното:

"Нуждая се от помощ. През март организирах околосветско пътешествие за мен и моята приятелка, което трябваше да се осъществи около Коледа. Впоследствие отношенията ни се влошиха и се разделихме. Аз обаче, за разлика от нея, все още смятам да предприема планираното пътуване.

Не понасям мисълта, че един билет за подобно пътешествие ще бъде пропилян. Тъй като името на притежателя не може да бъде сменено, търся жена на име Елизабет Галахър от Канада, която би се съгласила да приеме билета”.

Необвързан мъж търси партньорка за околосветско пътешествие

Пътуването започва на 21 декември с начална точка - Ню Йорк. Продължителността му е 18 дни и включва дестинациите Италия, Франция, Тайланд, Индия и накрая Торонто.

Преди която и да е жена със същото име да реши да се свърже с него и да придружи Джордан на това страхотно пътешествие, тя трябва да се запознае с наложените условия. Които са определени точно и ясно от самия Джордан.

Необвързан мъж търси партньорка за околосветско пътешествие

"Не искам нищо в замяна. Не търся непременно партньорка, романтика, нито пък компания за селфита пред Коледния базар в Прага. Ако се чувствате задължена да ми дадете в замяна няколко стотачки - страхотно.

Но, наистина, всичко, което искам, е жената, която ще вземе билета, да се наслади на пътуването и то да й донесе истинско щастие.

Може да обикаляме света заедно, а може и да не го направим. Всичко зависи от това, което вие искате. За мен няма да има проблем, ако вземете билета и се насладите на пътуването сама. Нищо, освен самолетните билети, не е запазено - не са правени резервации в хотели, нито е осигурен предварително транспорт.”

Коя жена не би дала всичко, за да се казва Елизабет Галахър?

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

17 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay