Писмо в бутилка, датиращо от... 2014 година!

Датата на "изпращане" на писмото е 17 август 2014 година

Писмо в бутилка, датиращо от... 2014 година!

Откриване на писмо в бутилка винаги е интересен епизод от сюжета на интригуващ романтичен филм. В действителния живот обаче посланията, откривани в океана, са такава рядкост, че ако по някаква невероятна случайност такова бъде намерено, то се превръща в истинско събитие.

Още повече, в днешни дни няма никакъв смисъл от изпращането на писма по подобен начин. Технологиите, а заедно с тях и комуникациите, са достатъчно развити, за да сведат до минимум нуждата от подаването на подобни бележки с каквато и да било цел.

Неотдавна обаче група приятели открива на брега нa Мос Бийч, Калифорния, истинско писмо в бутилка. Когато успяват да я отворят, разбират, че посланието е писано на 17 август 2014 година.

Писмо в бутилка, датиращо от... 2014 година!

Ето какво гласи и самото послание:

Писмо в бутилка, датиращо от... 2014 година!

"Моето име е Мел. В деня, в който починах, имах три прекрасни деца и красива съпруга на почти 54 години. Обичам океана, както и да ловя риба, а също и морски охлюви заедно със синовете си. Обичам да посещавам приливните басейни на океана заедно със семейството си. Днес близките ми ме погребват на мястото, което обичам най-много - океана.

И така, моето пътешествие започва. Ако намериш това писмо, посети моята Фейсбук страница, публикувай в нея своя снимка, както и снимка на мястото, на което ме откри. След това ме пусни обратно, за да продължа пътуването си.”

Писмо в бутилка, датиращо от... 2014 година!

Днес писмото на Мел отново е някъде сред огромния океан и очаква да бъде открито от следващия човек, който ще публикува своята снимка на интернет страницата на автора на писмото.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay