Четирите най-абсурдни целувки в света

Вижте кои са те

Четирите най-абсурдни целувки в света

Целувката е най-съкровеният начин, чрез който влюбените споделят обичта помежду си. Неотдавна ви показахме кои са най-любопитните факти за целувките.

Днес ще ви разкажем за четири целувки, които са силно нестандартни, и определено ще приковат вниманието ви. Вижте кои са те, както и каква е историята, която стои зад тяхното осъществяване.

1. Момичето, което умира, след като за пръв път целува приятеля си
Джема Бенджамин е 18-годишна студентка, която мечтае да обиколи света. През април 2009 година обаче се случва нещо, което прави плановете й неосъществими.

Момичето прекарва голяма част от времето си със свой приятел - Даниел Роси, който е на 21 години. Според неговите показания в злополучната нощ двамата са отивали към местен бар, но се налага да се отбият до дома му, за да изтеглят пари от кредитната карта.

Когато стигат пред вратата на дома му, двамата се целуват за пръв път. Минути след това, когато двамата са вече вътре в къщата, Рос забелязва, че клепачите на Джема започват да се отпускат, а устата й се пълни с пяна. Секунди по-късно момичето припада.

Даниел се обажда на майката на Джема, за да провери дали приятелката му не страда от епилепсия. След това се обажда на бърза помощ, а парамедиците му дават инструкции как да действа, докато пристигнат. Въпреки усилията на момчето, то не успява да спаси живота на Джема.

Последвалите изследвания не откриват видима причина за смъртта на г-ца Бенджамин. Има предположение, че тя е страдала от синдром, който вреди на работата на сърцето.

2. Най-дългата целувка между жени на екран

Четирите най-абсурдни целувки в света

Доскоро Джейн Уайман и Реджис Туми държат рекорда за най-дълга целувка на екран. Целувката между двете актриси във филма You’re in the army now, продължава три минути и пет секунди. Което означава, че заема 1/25 от цялата продължителност на филма.

През 2010 година, цели 59 години по-късно, този рекорд е подобрен с филма Elena Undone. Целувката между героините в него трае 3 минути и 23 секунди.

3. Най-дългата заснета целувка в света

Четирите най-абсурдни целувки в света

58 часа 35 минути и 58 секунди - това е продължителността на най-дългата заснета целувка в света, поставен в периода 12-14 февруари 2013 година. Осъществява се от тайландска двойка, която с постижението си бие предишния рекорд, отбелязан от двама мъже - 50 часа.

За постижението си двойката получава парична награда, два диамантени пръстена и място в Книгата на рекордите на Гинес.

4. Мъжът, който хипнотизира кобра, за да я целуне

Четирите най-абсурдни целувки в света

В Мианмар, Югоизточна Азия съществува ритуал, по време на който жена, която иска да забременее, целува три пъти главата на кобра, за да спечели благосклонността на боговете и те да я дарят с плодовитост.

Съвсем различна е ситуацията с този 22-годишен укротител на змии от Тайланд. По време на шоуто, което изпълнява, младежът кара змията да изпадне в транс. Когато кобрата попадне под негов контрол, той я целува.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay