На къмпинг с покрив

Берлински хотел ще ви настани в каравана или в бунгало, вместо в класическа спалня

Когато си помислим за хотел, не си представяме нищо по-различно от четири стени, легло, баня, диван и няколко стола с маса. Срещат се и доста интересни решения в интериора, но Силке Лоренз и Сара Волмер наистина дават ново определение за "хотел”.

Двете приятелки са превърнали стара фабрика в място за настаняване, но това далеч не е най-причудливото хрумване, което са реализирали. Те са решили да посрещат своите гости в каравани и бунгала, като пресъздават чувството от къмпингуването.

Хотелът Hüttenpalast се намира в Берлин и разполага с три каравани, три бунгала, кафе и градина. Всяко от местата е обзаведено в различен стил от останалите, но не се предлагат особени удобства. Няма дори телевизор, но за сметка на това има безжичен интернет.

Цената на нощувка за единична "стая” е 45 евро, а за двойна - 65 евро. В тази нощувка е включена закуска, а баните и тоалетните са разделени за мъже и жени. Пред караваните и бунгалата са наредени столове, маси и пейки, което наистина създава усещането, че гостите сред природата. Нищо, че над главите им нощем има покрив вместо обсипано със звезди небе.

В нашата галерия можете да разгледате снимки на доста нестандартния хотел, а защо не и да си подарите една интересна почивка. На къмпинг, но не съвсем.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 11.07.2012|16:01
Еми това е вид маркетингова идея, която да обединява и двата вида потребители:)
5
Не е посочен 11.07.2012|15:59
Значи този къмпинг е само за мен! Обичам различно и експерименталното;))
4
Не е посочен 11.07.2012|14:38
това си едоста иновативно , браво :)
3
Не е посочен 11.07.2012|14:31
Това е толкова вълнуващо да се спи в каравана или бунгало!
2
Не е посочен 11.07.2012|09:57
по някога не ги разбирам тези хора,ако имат тръпка от къмпинга,защо просто не идат на къмпинг,ами трябва да си платят в хотел за да изживеят тръпката си!за мен хотелът трябва да бъде едновременно изискан и уютен,място за почивка,спа и басейн!
1
Не е посочен 10.07.2012|17:21
Идеята на къмпингуването е именно досега с природата, който тук липсва. Добре са симулирали вътрешността, но някак ми се губи идеята.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay