През зимата най-популярното месо за хапване е свинското. Ако вече сте се изчерпали и не знаете как да го приготвяте, ще ви предложим една рецепта за супер вкусно и ароматно свинско.
Необходими продукти:
4 свински пържоли, котлети
сол
черен пипер
1 супена лъжица прясно смлян розмарин
2 скилидки чесън, накълцани
1/2 ч. масло, разтопено
1 с. л. зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 250 градуса. Поръсете месото със сол и черен пипер.
В малка купа смесете маслото, розмарина и чесъна. Оставете го настрана.
Вземете един тиган и загрейте зехтина. Добавете месото и гответе до златисто. След това намажете месото със сместа, която вече сте приготвили. Поставете тигана във фурната и печето около 12-15 минути.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
Последвайте Jenite.bg в Instagram!
0 | 0 |