Храните, които ни убиват!

Храната може да бъде и отрова...

Храните, които ни убиват!

Чували сте израза, че човек е това, с което се храни. Често, обаче, като че ли не му обръщаме внимание и се тъпчем с множество вредни храни, които вредят на общото състояние на организма ни. Освен че го ощетяваме за години напред, подлагаме сами себе си на това да ни е тежко, некомфортно, често да ни боли стомахът, да получаваме газове. Все пак продължаваме да се тъпчем, сякаш глухи за сигналите, отпращани от организма ни. Ако Вие сте сред хората, които искат да прекъснат този порочен кръг, то вижте кои храни трябва да намалите и кои напълно да изключите от менюто си.

1. Кренвирши -  Те са наблъскани със соя, сланина, вода и гнусни животински остатъци, каквото се сетите, само не и истинско, чисто месо!Колкото по-бързо ги премахнете от храненето си, толкова по-добре за Вас!

2. Майонеза - ако сте си я приготвили вкъщи, да, няма проблем да си хапвате (разбира се, в разумни количества!) Но не се доверявайте много на тази от магазина! Тя е смес от нездравословни мазнини, консерванти и захар. 

3. Маргарин - той е пълен с хидрогенирано растително масло, оцветители и аромати. Все неща, от които нямате нужда.

4.Вафли - Техен основен състав е захарта, хидрогенирано растително масло и поне няколко Е-та като Е468 например.

5.Разтворими напитки - забравете за степчета, бульони и други подобни! Няма нищо истинско в тях!

6. Всичко в Макдоналдс! - Не случайно в Швейцария закриха всички заведения за бързо хранене през 2012 г.! Изключително жалко е, че храним там децата си. Още от малки ги заразяваме с отровата. Не се замисляме колко вредна е там храната.

Списъкът с вредните храни е много дълъг! Затова спираме дотук засега! Правим Ви едно сериозно намигване и се надяваме, че ще се замислите върху храната си! Тя е тази, която е от първостепенно значение за доброто Ви състояние. 

Автор: Теодора Георгиева

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay