Бионсе съсипала компания за видео игри

Бионсе остави 70 души без работа?

Бионсе съсипала компания за видео игри

R&B звездата Бионсе е обвинена, че е оставила над 70 души без работа, след като "внезапно изоставила" плановете за създаване на видеоигра "по прищявка".

 

Ръководителите на фирмата Gate Five заявяват, че са се готвели да издадат играта Starpower: Beyonce, но сделката пропаднала, когато тя се отказала внезапно от участие в проекта през 2010.

 

Според иска, подаден в Ню Йорк, споразумението се е провалило в "ключов момент от разработката на проекта", защото Бионсе отправила "изнудваческо искане" за повече пари. В резултат звездата е обвинена, че е "унищожила бизнеса на Gate Five и е оставила безработни 70 души в седмицата преди Коледа", пишат от Contactmusic.

 

Ръководството на Gate Five иска да си върне инвестираните средства от 6,7 милиона, както и над 100 милиона долара приходи, които са очаквали да събере играта.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.04.2011|10:12
Ако са наистина толкова добра фирма за създаване на видеоигри, ще си намерят друга звезда, която да се включи в някой от проектите им. Когато една компания работи с умни и кадърни специалисти, тя няма да фалира, ако ще и президента Обама да се откаже от някой техен проект.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay