Букмейкърски пунктове приемат залози за следващото Бекъм-бебе

Залагаме за следващото Бекъм-бебе

Дейвид и Виктория Бекъм с децата им Круз и Ромео
Дейвид и Виктория Бекъм с децата им Круз и Ромео

Броени дни след като новината, че Виктория Бекъм отново е бременна за часове обиколи света, букмейкъри започнаха да приемат залози за името и пола на бъдещото дете на известната двойка.

 

Различните букмейкърски къщи имат различни предположения. Уилиам Хил например вярват, че и този път отрочето ще е от мъжки пол.

 

Играчите тичат към пункта на Хилс, за да похарчат парите си за поредното момченце на семейство Бекъм, като собствениците на пункта са снижили шансовете за синьо бебче от 4/6 до 5/6, докато за момиче те са 11/10. Шансовете отрочето да се казва Уилиам са паднали от 25/1 до 20/1.

 

Истината е, че Виктория неведнъж е споменавала деликатно, че й се иска да има момиче, но в едно от много си интервюта бе изразила дълбоки съмнения, че скоро ще я сполети това щастие.

 

Букмейкърът Уилиамс смята, че ако Виктория иска момиче толкова много, може би трябва да си осинови такова. Има залози с шансове 25/1, че до края на 2011 година семейство Бекъм вече ще са си осиновили желаното момиченце.

 

Дейвид и Виктория Бекъм сключиха брак на 4 юли 1999 година и вече имат три сина: Бруклин Джоузеф, роден през 1999 година, Ромео Джеймс – септември, 2002 година и Крус Дейвид - роден февруари 2005 година.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.01.2011|10:38
Аз залагам на момченце ... макар, че обикновено, когато един отбор е в такава сериозна серия, рано или късно тя пропада :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay