Да "работиш" Кейт Мидълтън

Професия "Принцеса"

Да "работиш" Кейт Мидълтън

Броени дни остават до кралската сватба и "новините" около Кейт Мидълтън и принц Уилям се множат. Безумни са заглавията около двамата и хилядите предмети с техния лик – от презервативи до порцеланови чаши, и в този целия информационен поток установихме, че да бъдеш принцеса си е професия. Не, че не сме го знаели и преди, но при бъдещата съпруга на престолонаследника думата придоби невъобразими измерения.

 

Докато Кейт Мидълтън се подготвя за херцожеската титла и обръщението Нейно Кралско Височество, тя се превърна в модна икона, медийна звезда, а сега и в... новата кукла Барби.

 

С пластмасовата Кейт обаче няма да могат да си играят всички деца, тъй като куклите са в лимитирана серия и вървят в комплект с рокли и аксесоари, дело на седем британски дизайнери.

 

Питаме се проява на лош вкус ли е появата на Барби Кейт в магазините за играчки или начин характеристика като благородството, с която се свързва образът на всяка една принцеса, да достигне до децата. Благородство, което обаче е облечено в скъпи дизайнерски дрехи, и до което не всички малки момиченца ще могат да се докоснат...

 

Станахме волни или неволни свидетели на медийната, светската, бляскавата страна на професията "принцеса", ще потърпим още малко – поне докато мине суматохата около сватбената церемония и евентуалната поява на принц Уилям като Кен, и се надяваме да видим изпълнението на отговорностите, които идват с Нейно Кралско Височество.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay