Звездите им го говорят - Кейт, Уилям и зодиите

Уилям и Кейт са идеални астрални партньори

Кейт Мидълтън и принц Уилям си пасват изключително много, а това се потвърждава и от техните хороскопи, съобщава АФП. Кейт е зодия Козирог, а Уилям - зодия Рак. Двата знака са много подходящи и са с големи шансове за успешен брак, твърдят водещи британски астролози. "Те най-вероятно се чувстват като сродни души", казва Уенди Стейси, председател на Асоциацията на астролозите във Великобритания.

Независимо дали сте скептично настроени към зодиите, или пък вярвате безрезервно в тях, следната история е любопитна. През 1981 г. отново британски астролог предупреждава, че принц Чарлз, който е роден под знака Скорпион, ще има "бурен брак" с принцеса Даяна, която пък бе зодия Рак. И всеки знае как приключи тяхната история.

Астрологът и психолог Джей Лукан твърди, че според техните зодии, Уилям и Кейт имат 75% съвместимост. Никой от астролозите обаче не може да потвърди точността на своите предположения по няколко причини. Основната е, че не е известен точният час, в който Кейт Мидълтън е родена, за разлика от часа на Уилям, за който всеки поданик на Обединеното кралство е бил известен.

А сега малко подробности за любителите на астрологията. Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. и е зодия Козирог (въздушен знак). Уилям е роден на 21 юни 1982 г. и е зодия Рак (воден знак). "Ракът и Козирога са противоположности, като представители на водата и въздуха", обяснява Стейси, "Като резултат, те се разбират много добре и емоционално си пасват."

Уилям не разкрива много емоциите си, типично за раците. Той не споделя много и предпочита да отстъпва."

И Кейт, и принц Уилям са доста характерни представители на зодиите си. Мидълтън, за разлика от годеника си, е много по-амбициозна и силна. Астролозите дори се шегуват, че именно тя ще е "мъжът в семейството".

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay