Селин Дион избира между 15 000 имена за близнаците

Селин Дион не знае как да кръсти близнаците

Селин Дион избира между 15 000 имена за близнаците

Подобно на много бъдещи родители и Селин Дион е изчела достатъчно специализирана бебешка литература с цел да избере перфектните имена за близнаците си.

 

„Прочела съм може би над 15 хил. имена и нито едно от тях не ми допадна“, сподели певицата пред френското списание Gala.

 

В първото си интервю след раждането на синовете й Селин споделя, че проблемът с избора на имена идва от прекаленото й вманиачаване.

 

„Тъй като Рене – Шарл (по-големият й син) ходи на училище в САЩ, той все предлага английски имена, майка ми от друга страна набляга на френски и честно казано дилемата ни подлудява“, споделя Селин.

 

„Ако можех да избирам, признавам, че щях да искам да родя момиче, но когато научих, че очаквам две момчета, не бях никак разочарована“, признава носителката на „Грами“ и споделя, че наистина е много щастлива и се радва, че всичко е наред и бебетата са в добро състояние.

 

Световноизвестната певица роди близнаците в болница във Флорида. Те бяха заченати след шест опита за оплождане ин витро.

Четиридесет и две годишната Дион роди с цезарово сечение в медицинския център "Сейнт Мери" в Уест Палм Бийч.

Дион беше приета в болница по-рано този месец по препоръка на лекарите си, за да се предотврати преждевременно раждане на бебетата. Селин Дион и съпругът й Рене Анжелил вече имат едно момче 9-годишния Рене- Шарл. Той също е заченат по метода ин витро.
Тя има пет награди "Грами" и е сред певиците с най-големи продажби за всички времена. От албумите й по света са продадени над 200 милиона броя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay