Хилда Казасян ни изкушава с арменски специалитети във възобновен ресторант на Шейново 18

Арменско меню от Хилда Казасян

Една от емблематичните български джаз певици Хилда Казасян стартира нов проект, който обаче няма нищо общо с музиката - любимата ни храна за душата, а с истинска храна, при това арменска.

 

Съвместно с клуб "My Mojito", чието рекламно лице е тя самата, Хилда възобнови старата си кръчма на улица "Шейново" 18 в София. Ресторантът вече носи името "Гоар" и от днес посреща желаещите да опитат специалните арменски специалитети. Освен за подбора на богатото меню, певицата се е погрижила съвсем сама и за интериора. Той е решен в пастелни тонове, а по стените са изложени части от партитури на известни класици.

 

Буквално думата "гоар" означава "планинци, тези от Кавказ" и се е използвала за общо название на кавказките народи. Едноименният ресторант не е голямо предизвикателство за Хилда Казасян, защото тя вече има опит в бранша - справя се успешно с разработването на "Етно", който предлага разнообразни ястия от различни национални кухни и с "Егур, егур", където традиционните арменски манджи отново са на преден план.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay