Цвят и геометрия - аксесоарите на Mondo Guerra

Цветни геометрични украшения

"Project Runway” е един от най-добрите модни проекти в реалити формат. Създадено от инспириращата сила на модата и посветено изцяло на нея, шоуто е дело на Хайди Клум, която влиза в ролята и на водеща.

 

Project Runway е за модата това, което е за музиката Music Idol. Участниците са грижливо избрани таланти, 12 на брой, а за победата се борят със зъби и нокти... или с игли и шевни машини, и не само! Задачите на "мъчениците" са винаги различни, нетрадиционни - само чрез креативния си ум и идеи трябва да създадат дрехи от всякакви материали. Цветя, хранителни стоки, хартия и какво ли още не.

 

Осмият сезон на американското шоу побра в себе си доста модни таланти. Сред създадените дрехи имаше оригинални попадения, а един от участниците ни стана истински фаворит.

 

Mondo Guerra, който нашумя изключително много в шоуто със скандалното си признание, че е HIV позитивен. До финала не стигна, но със сигурност успя да се вмести сред обещаващите дизайнери в модния бизнес.

 

В близко бъдеще се очаква стартирането на продажбите на първата му колекция бижута. Вдъхновен от Paco Rabbane и Mondrian, Mondo внася много цвят и геометрични форми в колекцията - всичко, създадено от плексиглас. Можете да разгледате и поръчате на www.lovemondotrasho.com.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.05.2011|18:24
“Project Runway” е може би най-успешното телевизионно риалити шоу, посветено на модата. То не дава кариера, нито обучава дизайнери. Предаването просто дава тласък на младите и способни хора и им помага да стъпят на сцената на световната мода. Дали това ще е успешно за тях, зависи от усилията, които полагат, и таланта, който имат. Тези аксесоари са много интересни, геометричните фигури и ярките цветове ги правят още по-ослепителни!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay