Ценни съвети за красота от божествената Дженифър Анистън

Как се грижи за себе си красивата актриса?

Ценни съвети за красота от божествената Дженифър Анистън

Има ли жена, която да не завижда на перфектния външен вид на 47-годишната Анистън, която изглежда така сякаш не е остаряла нито ден и е все така онова усмихнато 20-годишно момиче, което участваше в "Приятели”? Джен е красива и има страхотно излъчване, но със сигурност има нещо повече от това, което да помага в грижата за цялостната й визия.

Тя е така добра да сподели своите малки бюти тайни пред Vogue, а сега ние ще ги разкрием пред вас! Доста неочаквано, но се оказва, че звездата спазва доста прости правила в грижата за себе си и за кожата си. Няма магически серум, няма много грим, няма страшни процедури. Правилото й е само едно: По-малкото е повече!

Точните думи на Джен са: "По-малкото е повече, по-малко грим, по-малко тревоги. Предпочитам по-естествената визия. Винаги, когато се опитам да направя нещо по-сложно само се ядосвам, а резултатите не са кой знае какви.”

Анистън разкрива още, че най-голямото богатство на тази земя е водата и трябва да се възползваме от всичките й полезни свойства. "Това е единственото тяло, което ще получим, трябва да се отнасяме много добре с него и да внимаваме с какво се храним. Най-важното е да се хидратираме достатъчно. Вода, вода, вода - тя ни дава допълнителен блясък.

Джен напомня, че трябва да използваме и слънцезащитен крем всеки ден, за да избегнем преждевремнното стареене на кожата и да се предпазим от коварни заболявания. Друг важен съвет, който тя дава е, че косата ни в никакъв случай не бива да бъде поле за експерименти.

"Научих този урок по трудния начин. През 80-те имах ужасна прическа. Косата ми беше дълга отгоре и много къса от двете страни, почти я бях обръснала. Изглеждах просто кошмарно. Внимавайте какво правите с косите си.”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay