Чаени торбички за красота

1 + 3 приложения на чая

Чаени торбички за красота

Чаят е любимото ни питие за студените дни. Възможностите за избор между различни вкусове и аромати са неограничени, а ползите за настроението и здравето - отдавна известни. Чаените листенца са богати на пpoвитaмин A, витaмини oт гpyпa B, витaмин C и K, ниĸoтинoвa ĸиceлинa. Koличecтвoтo им зaвиcи oт типa чaй: чepeн, зeлeн, плодов.

Cpeщy тopбичĸи пoд oчитe
Чaeнитe торбички, ĸoитo ocтaвaт нa дънoтo нa чaйниĸa, са идеални за премахване на следите от умора и недоспиване. Оставете ги да изстинат и поставете върху клепачите за десетина минути.

За гладка и мека кожа
Както казахме, чаят съдържа никотинова киселина, или витамин В3, която играе важна роля за дишането на тъканите. Затова напоете тампон с течността и нанесете върху лицето. Кожата получава голяма доза витамини и минерали и става мека и приятна на допир.

Релаксираща вана
След напрегната работна седмица, един от начините да се наградите, е своеобразна ароматерапия. Напълнете ваната и пуснете няколко пакетчета чай. Листенцата ще окажат благоприятното си въздействие върху цялото тяло, нежният аромат ще се погрижи за обтегнатите ви нерви, а бонусът е, че ако имате груба кожа на петите, ще омекне.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay