Вкусно коледно дърво

Направено от сирене

Вкусно коледно дърво

Ако сиренето има сезон, то той е зимата. Декември е месецът на вкусните питки и сиренето. Ако сте съгласни, трябва да опитате това вкусно коледно дърво. То е много подходящо за всяко парти, което ви предстои да организирате покрай коледните празници.

Вкусно коледно дърво

То е не само много красиво, а и изключително вкусно. Направено е от топчета от тесто за пица със сирене в тях. Изглежда доста трудно за приготвяне, но изобщо не е така. Единствените продукти, от които се нуждаете са тесто за пица( купено готово от магазина) и сирене по избор.

Вкусно коледно дърво

Разрежете тестото на малки квадрати и във всяко парче тесто сложете парченце сирене. За да можете да оформите елхата, ще са ви нужни 2 топчета за ствола, поне 6 за основата и всеки следващ ред се прави с по едно топче по-малко. Също така ще се нуждаете от 3 топчета за звездата. Не забравяйте да сложите хартия за печене на дъното на тавата. Наредете коледната си елха и печете на 150 градуса, докато добие златист цвят. Може да настържете кашкавал отгоре, след като се изпече и вашата вкусна коледна елха е готова!

Вкусно коледно дърво

Добър апетит!   

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay