Ще ви представим рецепта за пиле със зеленчуци на тиган. Ето как се приготвя това вкусно ястие:
Необходими продукти:
500 гр. пилешко филе
200 гр. гъби, печурки
100 гр. кисели краставички
1 консерва царевица
200 гр. тиквички
5-6 червени чушки
соев сос
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на лентички, поръсете го със соса и оставете за 10-15 мин. да се маринова.
Обелете и нарежете тиквичките. Оставете и тях настрана, за да се изцедят.
Нарежете киселите краставички на лентички
Нарежете червените чушки на лентички и гъбите на кубчета.
Вземете един дълбок тиган и в него запържете месото с малко мазнина, докато стане златисто.
След това добавете всички зеленчуци и оставете на котлона, докато омекнат.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 | 0 |