"Ребърца на фурна” е любимо словосъчетание на много месоядни люде. И няма как да е иначе - дори ароматът, който се носи из целия квартал, докато приготвяте нещо подобно, е неповторим. Да не говорим за вкуса, който обаче съседите ви няма да...
Телешките стекове не са популярни в тайландската кухня, но въпреки това индокитайските вкусове и аромати чудесно подхождат на крехко сготвеното месо.Необходими продукти за 4 порции:700 г телешко контрафиле3 с. л. фъстъчено олиосол на вкусза соса:1...
Сигурно сте гледали сладкото филмче "Кунг-фу Панда", в което бащата на пандата всъщност бе гъсок, който прави супа от фиде. Всъщност това е традиционно източно ястие - азиатските нудъли са братовчеди на италианската паста. Ястието, което ви...
Суши – екзотичната храна, която през последните години стана все по-популярна и достъпна за любителите на японското ястие и у нас.
Като всяка нетрадиционна храна и при рибно-оризовите хапки си има чалъми в начина на...