Ребърца за бира и приказ в 10 стъпки

24.09.2013 | 14:18 по статията работи: Марина Янева
"Ребърца на фурна” е любимо словосъчетание на много месоядни люде. И няма как да е иначе - дори ароматът, който се носи из целия квартал, докато приготвяте нещо подобно, е неповторим. Да не говорим за вкуса, който обаче съседите ви няма да...

Телешко в тай стил

03.05.2012 | 10:37 по статията работи: Марина Янева
Телешките стекове не са популярни в тайландската кухня, но въпреки това индокитайските вкусове и аромати чудесно подхождат на крехко сготвеното месо.Необходими продукти за 4 порции:700 г телешко контрафиле3 с. л. фъстъчено олиосол на вкусза соса:1...

Зеленчуци с гъби в уок

02.03.2012 | 10:05 по статията работи: Марина Янева
Сигурно сте гледали сладкото филмче "Кунг-фу Панда", в което бащата на пандата всъщност бе гъсок, който прави супа от фиде. Всъщност това е традиционно източно ястие - азиатските нудъли са братовчеди на италианската паста. Ястието, което ви...

Суши мания: консумираме ли правилно?

22.06.2011 | 17:58 по статията работи: Гергана Найденова  5
Суши – екзотичната храна, която през последните години стана все по-популярна и достъпна за любителите на японското ястие и у нас.   Като всяка нетрадиционна храна и при рибно-оризовите хапки си има чалъми в начина на...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay