01.02.2021 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Пърженето е най-доброто нещо, което може да се направи с остатъци от ориз. Леко изсъхналият ориз ще абсорбира повече от вкусовете и ще стане хрупкав, когато се готви. Ето как да направите вкусен тайландски ориз с пиле:
Необходими продукти:
2-3...
15.09.2020 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Тайландският студен чай или Cha Yen има интересно място в тайландската кухня. Чаят е често срещан в Тайланд, особено като "улична напитка", тоест продава се по улиците. Най-често се използва подсладено кондензирано мляко, но и кокосовото мляко...
26.02.2020 | 17:00
по статията работи: Jenite.bg
Отглеждан в цяла Югоизточна Азия, тайландският босилек се използва предимно в Тайланд, както и във Виетнам, Лаос, Тайван и Камбоджа. Малко по-сладък е от традиционния босилек, с по-ясно изразена флорална нотка и лека нотка на женско биле.
Ето как да...
Днес ще Ви представим много вкусна и екзотична рецепта. Гурме вкусът не винаги изисква много усилия. Вижте я.
Нужни са Ви: 16 големи скариди, лимонена трева, 2 скилидки чесън, куркума, джинджифил на прах, лимонов сок, червен пипер, 4 червени...