Необходими продукти:
Телешка пържола (един брой за една порция)
Пилешки бульон
Червена и зелена чушка (нарязани на ленти)
Лук (нарязан на ленти)
Тиквичка (нарязани на ленти)
Чесън
Розмарин
Метод:
Нарежете всички зеленчуците на...
Вече ви представихме някои от най-емблематичните кулинарни изкушения от Унгария, Чехия и Полша. Днес турът ни из Централна Европа продължава с Австрия и класическата рецепта за виенски шницели.Необходими са ви:4 телешки пържоли50 г брашно½...
Смята се, че историята на вече традиционното руско ястие започва в 90-те години ХIX век. Измислено е от готвач на граф Павел Александрович Строганов, който го представя на състезание в Санкт Петербург. Вкусотията е популярна и в Бразилия, където...
Телешките стекове не са популярни в тайландската кухня, но въпреки това индокитайските вкусове и аромати чудесно подхождат на крехко сготвеното месо.Необходими продукти за 4 порции:700 г телешко контрафиле3 с. л. фъстъчено олиосол на вкусза соса:1...
Говорим си за пости, за празнични трапези и обичаи, но някъде през ноември изоставихме класическите манджи с месо. Онези, които спокойно можем да сготвим, ако не сме се отдали на пост, бил той и бял. Това ястие е традиционно, но за...