За какво е полезно киселото зеле?

17.11.2024 | 12:00
Киселото зеле е традиционна храна, приготвено чрез ферментиране на зеле в солен разтвор. Този процес създава естествени пробиотици, които предлагат няколко ползи за здравето. Ето някои от основните предимства на киселото зеле: Пробиотична подкрепа: Киселото зеле е богато на полезни бактерии, които...

5 ползи от ферментиралите храни

13.10.2023 | 14:00 по статията работи: Jenite.bg
През есента започва дългият и продължителен период на консервираните храни. Част от тях са любимите ни туршии  кисело зеле, които са познати още като ферментирали храни. Те притежават много полезни свойства и биват определяни като суперхрани,...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay