Юксел Кадриев показа новото си младо гадже! (СНИМКА)

Юксел Кадриев показа новото си младо гадже! (СНИМКА)

Юксел Кадриев представи новата си приятелка публично. Телевизионният водещ потвърди връзката си с повече от двадесет години по-младата Венцислава чрез публикация в социалните медии. Споделената снимка показва двойката по време на едно от техните приключенски пътувания сред природата. Съпровождащото текста изявление на Кадриев и Венцислава цитира известната мисъл: "Който търси, може и да намира, но само този, който вярва, получава".

По-рано тази година папараците на "Retro" успяха да уловят новинарския водещ и Венцислава заедно, докато се разхождаха безгрижно из улиците на София. Въпреки голямата разлика във възрастта, изглежда, че двамата добре се разбират, споделят общи интереси и дори имат подобен стил. Младата дама, подобно на Юксел, е запалена по Гърция и често придружава двойката на ваканции там.

Информацията за Венцислава разкрива, че тя работи като влиятелен човек в социалните мрежи. Подобно на Юксел, тя също обича спорта и природата, което вероятно е допринесло за тяхното взаимно привличане. Двамата обичат да изследват красотата на България заедно, като често могат да бъдат намерени да се наслаждават на живописните гледки на планините и други природни забележителности.

От известно време новинарът проявява интерес към писането на поезия и музиката. Той дори публикува собствена стихосбирка, наречена "Намираш, губиш, получаваш", и оттогава работи върху развитието на музикалния си талант, като взема уроци по пеене и пиано. Сега изглежда, че Венцислава е вдъхновение зад тези творчески начинания, тъй като той посвещава своите любовни стихове на нея. Нека тяхната любов продължи да расте и да ги води към щастие и удовлетворение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay