Вместо в затвора: Диона се пече в Дубай (ВИДЕО)

Вместо в затвора: Диона се пече в Дубай (ВИДЕО)

Певицата Диона, която беше заловена да шофира под въздействието на кокаин, не се яви на делото срещу нея в Софийския районен съд. Вместо това тя избра да отиде на плаж в Дубай, както се вижда от нейните публикации в социалните медии. Съдът наложи нова гаранция от 10 000 лева на певицата, тъй като тя не е приела изпратените й досега призовки да присъства на съдебните заседания. Следващото заседание беше отложено за 6 ноември. Очаква се Диона да се върне в България най-рано на 4 октомври за участие в Попово.

Съдът отне досегашната парична гаранция от 5000 лева в полза на държавата. Адвокатът на певицата, Милена Калчева, представи самолетен билет като доказателство за нейното пътуване в чужбина и заяви, че Денислава Сашова, истинското име на Диона, в момента не е в страната. Съдията обаче отбеляза, че това не е валидна причина за отсъствие от съдебно заседание.

Защитата на певицата поиска делото да не се отлага поради нейното отсъствие, а защото тя е подала заявление за достъп до материалите по делото чрез електронния портал на 27 септември, но все още не е получила достъп. Съдът отговори, че това не е единственият начин адвокат да се запознае с документите по делото.

Междувременно Диона публикува снимки и видеоклипове в Instagram профила си, показващи как се забавлява безгрижно на плажа в луксозен хотел в Дубай. Във видеоклип тя поздравява феновете си по случай Световния ден на музиката, който се празнува на 1 октомври.

Диона е обвинена за шофиране под въздействието на наркотици, след като е била задържана на 24 януари. Първоначално тя твърди, че е приемала Нурофен, но по-късните химико-токсикологични резултати показват наличие на кокаин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay