Емрах се похвали с луксозен Maybach за 400 000 лв. (ВИДЕО)

Емрах се похвали с луксозен Maybach за 400 000 лв. (ВИДЕО)

Емрах се похвали с нова придобивка - луксозен Maybach на стойност приблизително 400 000 лева. Джипът е оборудван с най-добрите функции и представлява най-високото ниво на оборудване на пазара. Това е първата кола от този тип, която Емрах избира пред спортните автомобили, които предпочита.

"Новата играчка", написа Емрах под снимките на автомобила, които сподели в социалните медии, показвайки външния и вътрешния дизайн на луксозното превозно средство. Снимките показват, че джипът разполага с първокласна кожена тапицерия, модерно аудио оборудване и най-новите технологии за безопасност.

От години Емрах е известен любител на скъпите и бързи коли. Много от тези превозни средства са му били подарени от баща му Тони Стораро. Въпреки това, този път младият наследник на Човека глас не спомена баща му да има връзка с покупката на Maybach, което предполага, че идеята и изпълнението на покупката са изцяло негови.

В допълнение към новия Maybach, Емрах притежава чисто ново BMW, което получи за 20-ия си рожден ден, чиято цена е около 250 000 лева. Той също така шофира Lamborghini на подобна стойност.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay