Какво си мислим, че искат мъжете?

Какво си мислим, че искат мъжете?

Ние жените смятаме, че знаем всичко. Особено вещи сме по въпроса "Какво искат мъжете?". Но така ли е всъщност?

Поканихме си представители на двата пола, които да ни изяснят най-накрая како толкова искат тези мъже и наясно ли сме ние с това. Коучът Марти Палева е при нас за пореден път, именно защото умело знае как да борави с женските способи за привличане на мъжете, а Неделчо ни гостува отново, за да чуем гледната точка на мъжкия пол относно това дали говорим на различни езици.

"Докато са необвързани, жените много добре знаят какво искат мъжете. От там идва и играта, в която ние се стараем да ви подлъжем, че искаме неща, които вие искате", казва Неделчо Богданов пред водещата на Jenite.bg.

Разбира се, погледнато от страната на мъжете, всичко се свежда до леглото. Те ще ни кажат каквото поискаме, само за да си легнат с нас.

"В една връзка женета търси сигурност в мъжа, ако трябва да генерализираме. Тя иска да чувства, че е единствената и незаменимата. в първите 5 минути тя започва да си прави филми в главата, дали иска да се омъжи за този мъж и да има деца от него.", казва пък Марти Палева.

И двамата ни гости обаче са категорични в твърдението си, че има хора, които никога не достигат до истинската обич. Мнозина бъркат любовта с привързаност, секс, бит, съжителство.

"Много често жената обича повече от мъжа. Друг път е обратното. Има разлика в начина на любов. По време на връзката има моменти, в които жената е много по-пристрастена към мъжа и обратното.", твърди Неделчо.

Но докога важат игричките в любовта? И какво наистина искат мъжете? Гледайте и ще разберете!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay