Подарък като никой друг

Подарък като никой друг

Подарък като никой друг
1 ОТ 4 вижте всички снимки www.fabiomilito.com

Дизайнът и блестящите идеи за това как да изглежда света около нас са навсякъде и са наистина неизброимо много. Но всеки път, когато трябва да направите подарък, се чудите какъв да бъде той и как да до поднесете, нали?

Вече има нов начин да бъдете уникални, когато подарявате нещо на любим човек. Каквото и да е то, по какъвто и да е повод - италианците Фабио Милито и Франческа Гуидоти имат гениална хрумка, която вече е на пазара. Хартия, която сами моделирате само за няколко секунди!

Опаковката с хаотично напечатани букви върху вече е тотален хит - сама по себе си е толкова простичка и струва центове, но идеите... ех, гениалните идеи са безценни. Как се борави с новото изобретение на дизайнерите? Купувате листове, режете, опаковате, ограждате и воала! Имате уникална "дрешка" с послание, което само и единствено вие избирате. Както се казва - с двете ви ръце. Или поне с едната и помощта на маркер.

Лесно, бързо и неподражаемо. Италианците са великани в дизайна, вижте само какво правят с една простичка опаковъчна хартия.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти