Предимствата на това да живееш с приятеля си

Когато Тя и Той си принадлежат..

За нас, жените, е много трудно да направим така важната крачка да заживем с партньора ни. Повечето от нас се страхуват, че той ще навлезе прекалено много в личното ни пространство. Някои пък не са сигурни дали това е човекът и не искат да прибързват. Аз мога да ви уверя, че да живеете заедно, е нещо прекрасно. Вижте защо.

1. Всяка сутрин Той Ви събужда с целувка - Нима един ден няма да е страхотен, ако започне по този начин. Първите сутрешни лъчи, докосване по рамото, устните на любимия .. едва ли можем да си мечтаем за нещо по-добро.

2. Никога не Ви е скучно- вече няма да се чудите какво да правите, ако на приятелките Ви тази вечер не им се излиза. Ще си имате винаги компания. В някои случаи можете да излезете двамата на вечерна разходка след дългия работен ден, а в други просто да останете вкъщи, да се погушкате, погледате филм.. просто да отделите време за двама Ви.

3. Друго си е да има мъж в къщата - Ако нещо се счупи, ще има кой да го поправи. Няма да се чудите кой Ваш приятел да извикате, ако например Ви се развали бойлера.

4. Сексът винаги е възможен! - Ако преди сте живяли разделено и сте се чудили кога ще се видите отново и ще се отдадете на буйни страсти, то сега Ви е под ръка и можете да правите секс по всяко време.

5. Никога няма да Ви остави да сте тъжна - Той винаги ще се интересува от това как сте и , ако види, че не сте в настроение, ще направи така, че отново вашата усмивка да засияе.

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Когато желанието и страхът са едно и също, наричаме този сън кошмар. Грегъри Дейвид Робъртс
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти