Виктория Бекъм показа и колекцията си аксесоари

Малка черна чанта с марката „Victoria Beckham”

Виктория Бекъм показа и колекцията си аксесоари

Най-накрая аксесоарите, които Виктория Бекъм направи като дизайнер, си проправят път към гардероба на жените. Чантите са с изчистени линии, в класически цветове и изработени от изтънчени материи. Представяме ви "Hexagonal Chain”.

 

Тази черна чанта с класически дизайн, който ни връща в гардероба на майките ни, колкото и странно да ни се струва носи името на презрамката си. Тя представлява шестоъгълни, метални звена с бледа позлата, които образуват красива верига.

 

Чантата е изработена от бизонска кожа, чието качество ви гарантира многогодишната употреба на елегантния аксесоар. Във вътрешността се разкриват 3 отделения, които са подплатени с бежов текстил, и в допълнение има малко портмоне с цип.


Цялата колекция аксесоари напомня за британския стил и заедно с колекцията рокли, предложенията на известната нова дизайнерка са предназначени за стила и удобството на всяка жена. С философията и стилните си решения марката "Victoria Beckham” вече е привлякла симпатиите на имена като Ел Макферсън, Гуинет Полтроу, Камерън Диас, Дрю Баримор и Блейк Лайвли.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay