Баща за милиони - грижовният татко Крис Хемсуърт!

Нова порция умилителни снимки от актьора и децата му

Баща за милиони - грижовният татко Крис Хемсуърт!

Едва ли някой не би се съгласил, че Крис Хемсуърт е татко за милиони. Актьорът и съпругата му, Елза Патаки, са горди родители на три деца - едно момиче и две момчета близнаци. Съпругата на Крис не пропуска възможност да споделя мили семейни кадри в профила си в Instagram.

През последните дни и Крис, и Елза зарадваха феновете си с нови снимки на страхотното им семейство. На кадъра, споделен от Елза, можем да видим как един от сладките им близнаците дава целувка на татко си.

Елза е написала под кадъра: "Разтапям се! Животът е прекрасен! Обичам семейството си!” Двойката в момента е на почивка заедно с децата си и на снимката се вижда невероятната гледка от мястото, в което са отседнали.

Преди няколко дни самият Крис сподели своя снимка в Instagram, на която се вижда как тренира усърдно, а в ръцете си държи не някоя гира, а един от малките си синове.

Актьорът е написал следното: "Семейство, което тренира заедно, остава заедно!” Едва ли можем да се сетим за по-мило и сладко семейство от това на сексапилния актьор!

Предстои да видим звездата от филмите за "Тор” в ново амплоа. Крис има главна роля в нов приключенски филм, който ще излезе по кината през декември. Името му е "In The Heart Of The Sea” и разказва историята на човек, който оцелява в открито море в продължение на 90 дни.

Баща за милиони - грижовният татко Крис Хемсуърт!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay