Кристиана Канева даде втори шанс на Джино Бианкалана

Кристиана Канева даде втори шанс на Джино Бианкалана

Джино Бианкалана се събра отново със съпругата си д-р Кристиана Канева, след като бяха разделени повече от година. Победителят в Big Brother и дерматоложката потвърдиха събирането си чрез социалните медии.

Кристиана, която първоначално изтри всички общи снимки с Джино от акаунтите си в социалните медии, сега ги е възстановила и дори я нарече "моята любов". Въпреки това Джино остава относително частен в собствения си профил в Instagram, откакто го е премахнал преди няколко години.

Според близки до семейството финансовите затруднения са основната причина за тяхното разделяне. След като Джино се върна в Съединените щати и започна работа като международен шофьор, Кристиана остана в България да отглежда сама дъщеря им Данаила. Сега изглежда, че финансовото състояние на Джино се е подобрило, което е накарало Кристиана да го приеме обратно.

Въпреки изминалото време и предизвикателствата, пред които са изправени като двойка, Джино и Кристиана успяха да възобновят връзката си и да продължат напред заедно в името на семейството си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay