Мария Гроздева разкри дали синът ѝ е с Мария Бакалова

Мария Гроздева разкри дали синът ѝ е с Мария Бакалова

Една от най-известните двойки в страната вече е приключила връзката си. Валери Григоров, известен каскадьор, спортист и участник в риалити предавания, и Мария Бакалова, популярна актриса, вече не са заедно.

Доста време се носеха слухове за раздялата им, но сега вестник "Галерия" потвърди новината. 25-годишният Валери и 28-годишната Мария изглеждаха страхотно като холивудска двойка. Дори Мария често се връщаше в България заради Валери. Тя се разбираше добре и със съпругата на Валери, Мария Гроздева, която каза, че не е лоша свекърва.

Проблемът обаче беше, че двамата имаха много различни графици. Мария имаше много работа в Америка, докато Валери работеше усилено в България. Той е професионален каскадьор и участваше в телевизионното шоу "Островът на 100-те гривни". Валери също е много талантлив в спорта и го показа в шоуто "Dancing Stars", където стигна до полуфиналите. Той обаче реши, че не иска да бъде просто придружител на Мария и да пътува навсякъде с нея. Разстоянието също създаваше трудности във връзката им.

Мария беше в Съединените щати, а Валери в България или на места като Филипините, където участваше в "Островът на 100-те гривни". Той наистина се наслади на времето си там, но му липсваше България. Семейството му също обичаше да ходи на българското Черноморие през лятото.

Наскоро Валери беше видян на парти, изглеждаше сериозен и замислен. Но няма да тъгува дълго за Мария, защото е страхотен мъж и лесно ще си намери нова приятелка. Много красиви момичета харесват Валери, но той предпочита умни, отговорни и възпитани жени. Качества, които е наследил от родителите си - Мария Гроздева, легендарна олимпийска шампионка по стрелба, и неговия баща, също легендарен стрелец, Валери Григоров.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay