Мария Игнатова и Рачков се показаха заедно (СНИМКА)

Мария Игнатова и Рачков се показаха заедно (СНИМКА)

Мария Игнатова и Димитър Рачков отново са заедно след раздялата си преди няколко години. След като Игнатова приключи брака си с Ивайло Цветков-Нойзи, двамата актьори възобновиха връзката си и вече не я крият. Те дори споделиха обща снимка в социалните медии, докато вечерят заедно.

Двойката ще участва заедно в риалити предаването "Пееш или лъжеш", където Рачков ще бъде водещ, а Мария ще бъде един от панелистите. Тя ще работи заедно с продуцентите Иван и Андрей, които също присъстваха на вечерята, на която беше направена снимката. Точното развитие на връзката им остава неясно, но изглежда, че те са намерили пътя обратно един към друг.

Преди да се съберат отново, Рачков и Игнатова бяха отказали съвместни участия в продължение на пет години, предпочитайки да избягват всякаква публичност около връзката си. След раздялата си с Рачков, Игнатова се омъжи за публициста Ивайло Цветков, известен още като Нойзи, но по-късно сложи край на брака си след предполагаема изневяра от страна на Нойзи. Сега изглежда, че пътищата на Мария и Димитър отново са се пресекли и те са подновили романтичната си връзка.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay