Любо Киров проговори за катастрофата, след която едва оцеля

Любо Киров проговори за катастрофата, след която едва оцеля

Любо Киров все още потръпва, когато си спомни ужасната катастрофа на магистрала "Тракия". Поп звездата оцелява по чудо, когато колата му излита с висока скорост, блъскайки се в мантинелата няколко пъти. За щастие той и майка му, която е била с него по това време, остават невредими.

"Това беше истинско чудо", казва Любо Киров, след като е прегледан в болница, където лекарите не откриват сериозни наранявания. Дори успява да стигне до големия си концерт в Бургас по-късно.

Оттогава Киров става известен със своята отдаденост на благотворителните каузи. Той често помага на болни деца и техните семейства, особено тези, страдащи от церебрална парализа. Певецът споделя, че иска да използва славата си, за да направи разлика в живота на хората около себе си.

"Мога да помогна на някого просто като бъда добър самарянин или като използвам таланта си, за да привлека вниманието към важни проблеми", казва Любо Киров.

Самият той е преживял тежки здравословни предизвикателства. Счупеният му крак го измъчва, но той преодолява и това препятствие. Въпреки това, спуканият му апендицит едва не отнема живота му. Претърпява сериозна операция, при която червата му са извадени, почистени и поставени обратно, което води до интензивен престой в реанимация.

По време на възстановяването си Любо Киров казва, че е имал странни преживявания, почти сякаш е бил между живота и смъртта. Сега, когато мисли за смъртта, той я приема философски, вярвайки, че важното е въздействието, което оставяме върху другите през живота си.

"Никой не живее вечно", казва Любо Киров. "Най-важното е уроците, които преподаваме на другите."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay