Сашка Васева възвърна зрението си!

Сашка Васева възвърна зрението си!

Сашка Васева, която претърпя животоспасяваща операция за премахване на мозъчен тумор през 2022 г., продължава да показва забележително подобрение в своето зрение. Съпругът ѝ Христо Бакърджиев, сподели радостната новина, че зрението на Васева се е подобрило значително, като тя вече може да различава силуети, образи, цветове и дори разпознава лица, макар и все още леко замъглени.

Бакърджиев добави, че безрезервната любов и подкрепа от семейството на Васева, съчетани с нейната дълбока любов към музиката, са изиграли важна роля в нейното възстановяване. Музиката наистина се оказа лечебна сила за певицата, тъй като тя непрекъснато пее от октомври и дори планира да възобнови концертната си дейност.

Васева първоначално загуби зрението си поради грешна диагноза - атрофия на зрителния нерв - в продължение на 10 години. Неправилното лечение доведе до влошаване на зрението ѝ, което в крайна сметка я накара да ослепее напълно. Едва след като посети лекари в Германия, истината за състоянието й беше разкрита: мозъчен тумор, който притискаше нервите в мозъка ѝ. Туморът беше нараснал до размер на яйце, но благодарение на успешната операция Васева започна пътя си към възстановяване.

Певицата изрази своята благодарност за подкрепата, която е получила през това време, и сподели, че е научила ценни житейски уроци, които са й помогнали да оцени малките неща в живота и да започне да се подобрява. С всеки изминал ден Сашка Васева се приближава все повече до пълноценния живот и кариерата, която толкова обича.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay