Фенките страдат: Филип Буков се контузи

Фенките страдат: Филип Буков се контузи

Филип Буков отново пострада! Актьорът сподели снимка на ръката си, показваща голяма рана, обхващаща почти една трета от кожата на дланта. Контузията е причинена по време на международно състезание по кросфит (комбинирана комбинация от лека атлетика, вдигане на тежести и гимнастика). Прекомерните набирания доведоха до нараняването.

Въпреки контузията, Буков успя да заеме 13-то място в категорията си на състезанието, където се състезаваха 400 участници, включително само 11 българи. Всички български състезатели се класират поне на полуфиналите.

Фенките страдат: Филип Буков се контузи

Това не е първият път, когато актьорът претърпява злополука. Преди 10 години той катастрофира с мотор, тъй като не видя пясък на пътя и машината му поднесе. След това имаше няколко по-леки инцидента, отново свързани с мотоциклетизъм, и няколко години по-късно беше приет по спешност в болница поради сърдечни проблеми по време на участието си в Survivor. Поради генетичните проблеми със сърцето той трябваше да напусне шоуто.

През 2022 г. Буков участва в състезанието "Витоша 100", където изпитваше дискомфорт в крака, което за съжаление му попречи да завърши големия дуатлон. По-късно той се опита да участва отново, но не го направи поради диагностицирания вроден проблем.

Миналия август актьорът отново се нарани. Този път на морето, където имаше счупен пръст и нос, след като кара кайтсърф. Въпреки всички тези инциденти, актьорът остава отдаден на екстремните спортове, на които е голям фен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay