10 знаменитости, които не разчитат на гримьори и сами се приготвят за важни събития

10 знаменитости, които не разчитат на гримьори и сами се приготвят за важни събития

Колко пъти сте си мислили, когато разглеждате снимки на знаменитости: "Ако имах техните стилисти, щях да изглеждам също толкова зашеметяващо!" Не се съмняваме във факта, че всяко момиче може да изглежда като холивудска звезда. Но не става въпрос за гримьорите и стилистите. Оказва се, че дори някои знаменитости не винаги използват услугите им.

Ние уважаваме уменията и смелостта на жените в тази статия, които сами правят грима си за събития, а резултатите са също толкова добри, колкото когато професионалните гримьори го правят.

Кейт Уинслет

Тази носителка на Оскар си прави грима сама, когато отива на събития, защото знае какво й стои добре и какво не. В едно от интервютата си Кейт признава, че винаги смесва 2 цвята на фон дьо тена и се опитва да разчита по-малко на пудрата, "Имам мъх по бузите, така че трябва да внимавам с пудрата."

Мейзи Уилямс

През 2017 г. звездата от "Игра на тронове" сподели, че когато се е подготвяла за церемонията по награждаването на Q Awards, нямала професионални гримьори. Оли Джаксън, който по това време й беше гадже, й помогнал. Мейзи направила най-трудната част сама: нанесла спиралата, бронзанта и балсама за устни.

Кейт Мидълтън

Въпреки че херцогинята на Кеймбридж има професионалисти, които й помагат, в повечето случаи тя сама си прави грима. Известен факт е, че дори в деня на сватбата си, тя си направила грима и изглеждаше страхотно.

Ева Лонгория

Актрисата разполага с екип от професионалисти, но понякога предпочита да се гримира сама. През 2016 г. звездата от "Отчаяни съпруги" изуми феновете си с розовия си грим. Беше направен толкова добре, че никой не предполагаше, че гримьорът не е професионалист.

Селена Гомез

Селена обича козметичните продукти. Миналата година тя стартира своя собствена марка за красота и дори се появи на корицата на списание с грим, който направила сама. Певицата призна още, че обича да експериментира с грим и да изпробва нови продукти.

Емили Ратайковски

Не е трудно да изглеждаш страхотно с външния вид, който има Емили. И моделът го използва в своя полза. Тя казва, че не се нуждае от услугите на гримьори много често и в повечето случаи прави грима си сама.

Меган Маркъл

През 2018 г., по време на първото си официално турне в Ирландия като херцогиня на Съсекс, Меган не използва услугите на гримьори. Това не означава, че тя никога не наема професионалисти. Например, за сватбата си тя нае професионален стилист- Даниел Мартин.

Гуен Стефани

Гуен много пъти е казвала, че не използва услугите на гримьорите. Всички експерименти с грим: лилави устни, кристали и други неща са нейни идеи.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи редовно говори за козметичните си техники на страницата си в Instagram, така че очевидно не й е трудно да си направи грима сама. Тя казва, че най -добрата част от работата й винаги е била процесът на гримиране и прическа.

Шакира

Шакира не само си прави педикюр, но и грим. Певицата прави грима си сама за почти всички публични събития, фотосесии и видеоклипове. Тя казва: "Обикновено нося естествен цвят на устните си и акцентирам върху очите си. Имам чувството, че колкото по-малко грим използвам, толкова по-добре изглеждам. След толкова години пред камерата понякога си мисля, че изглеждам по-добре сега, отколкото преди 10 години, когато носех толкова много грим!"

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay