20 години е издържала съпруга си: Силвена Роу с разкрития за личния си живот

20 години е издържала съпруга си: Силвена Роу с разкрития за личния си живот

Силвена Роу сподели, че през последните 20 години е издържала съпруга си и цялото си семейство. Това разкритие беше направено по време на интервю с Мариян Станков - Мон Дьо в Нова телевизия. Въпреки че някои хора смятат, че тя се е омъжила за пари, за да замине за Англия със съпруга си - англичанин, се оказва, че финансово той е имал повече късмет с нея, отколкото тя с него.

"Не се омъжих, за да съм в Англия, мъжът ми е много красив, мил и грижовен”, разказа Силвена Роу пред Мариян Станков – Мон Дьо в Нова телевизия. Готвачката изненада феновете си с признание, че цялото й семейство дълги години е разчитало на нея за своята издръжка. "Коя друга жена ще издържа 20 години мъжа си и цялото си семейство? И го почитам, и си го обичам! Защото той си е моят мъж! Коя друга ще го направи? Няма такава!”, споделя Силвена. 

Готвачката обясни, че успехът ѝ се дължи на собствените ѝ усилия и силните ѝ умения в кухнята. Тя е убедена, че няма друга жена, която може да готви като нея. Силвена също така спомена, че в миналото вероятно е била наложница на Сюлейман Великолепни, което е допринесло за нейните кулинарни способности.

По време на интервюто Силвена Роу обсъди и някои предизвикателства, пред които е изправена в кариерата си, включително случаи на сексуален тормоз от нейния шеф в изискан ресторант, когато е била по-млада. Тя обаче успя да се справи с тези ситуации със силен характер и безкомпромисно отношение.

Днес Силвена изглежда много по-млада от своите 57 години, което тя приписва на правилното хранене и може би на някои козметични процедури. По-младежкият й външен вид несъмнено е оценен от нейните фенове, които се чудят какви тайни може да използва, за да постигне такава трансформация.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay