3 визии с барета, на които да заложите този сезон

3 визии с барета, на които да заложите този сезон

Навън заваля сняг и сякаш това още повече ни настрои на зимна вълна. Астрономическата зима все още не е настъпила, но дойте този период от годината, в който е време да заложим на топли, но и стилни аксесоари. Днес ще обърнем поглед към така обичаните шапки в стил барета. които са носени от дамите по цял свят. Обикновено този стил се свързва с елегантните французойки, но определено не е нужно да се разхождате по улиците на Париж, за да сложите така шапка.

И докато навън масово виждаме шапки с пискюл, ни се прииска да наблегнем на малко по-елегантна и женствена визия. Затова ще ви предоставим няколко идеи, които включват барета. Определено няма да сбъркате, ако заложите на този стил през предстоящия зимен сезон.

Монохромен тоалет в черно

3 визии с барета, на които да заложите този сезон

Понякога наистина ни допада идеята да заложим на тоалет изцяло в един цвят. В тези случаи сме сигурни, че всичко си подхожда и не ни се налага да съчетаваме успешно или безуспешно различни цветове от гардероба си. в този случай и шапката трябва да е решена в цвета на тоалета, за да придаде завършеност и последователност. А както добре знаем, черното винаги е правилен избор, когато се колебаем.

Ярък акцент

3 визии с барета, на които да заложите този сезон

Следващата визия предлага тоалет в неутрални цветове с интересен почерк. Дамата от снимката е избрала да заложи на ярки акценти в облеклото, които кореспондират перфектно помежду си тъй като са в един цвят. Червеното е огнено и прави впечатление от разстояние. Освен това този цвят е израз на женствеността.

Разноцветни детайли в мрачните дни

3 визии с барета, на които да заложите този сезон

Зимата определено носи със себе си много студ и облачни дни. Точно затова тази комбинация от цикламени елементи в облеклото ни допада толкова много. Тук шапката отново е съчетана с чантата, но този път акцентът е върху палтото.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay