3 модела обувки, които са задължителни за този сезон

Обувки, обувки и пак обувки! Едва ли има нещо, което обичаме повече на този свят. Добре, де, чантите са достойна конкуренция. Но хората са го казали - на една жена ѝ трябват правилните обувки и може да покори света!

Есента е по-топла от обикновено и ни е малко трудно да се настроим в режим "студ". Но пък навън се предлагат все по-нови трендове, на които трудно можем да устоим. Сред обувките тази есен виждаме силно вдъхновение от 90-те, които е повече от прекрасно.

Но кои са тенденциите, които се превърнаха в хит този сезон?

Ботуши в стил 90-те

3 модела обувки, които са задължителни за този сезонPinterest

През годините стиловете в ботушите преминаха през много вариации - от модели с катарами като на капитан Хук и каубойски мотиви до убийствено секси стил от 90-те. За тези ботуши са характерни дебелите токове с палтформа и затъпените върхове. Идеални са в съчетание с мини пола с висока талия и широк пуловер. В комбинация с черен чорапогащниик, ботушите издължават оптически фигурата и изглеждате още по-зашеметяващо.

Лоуфъри

3 модела обувки, които са задължителни за този сезонPinterest

Те буквално са навсякъде! Трябва да признаем, че тези обувки не са ни сред любимите. Но пък са навсякъде и някои дами съумяват да ги съчетаят по много стилен и елегантен начин. Можете да комбинирате грубите лоуфъри с нежна сатенирана рокля и бели чорапи или пък да заложите на разкроена пола и сако.

Квадратни боти

3 модела обувки, които са задължителни за този сезонPinterest

Докато през последните години из магазините се намираха боти само със заоблени върхове, то в момента те са отдавна забравена отживелица. Тук стилът от 90-те и ранните 2000 години се завръща с гръм и трясък, за да ни припомни колко много класа имаше в онези времена. Комбинирайте ботите с дънки и риза или пък с дълга пола и пуловер. Няма да сбъркате!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay