5 чифта обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си

5 чифта обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Както всички знаем, жените обичат обувките и често имат много повече от мъжете. Заслужава да се отбележи обаче, че мъжете имат много по-малък избор, който обикновено се ограничава до маратонки, сандали и джапанки и официални обувки. От друга страна жената може да избира измежду: балерини, високи токчета, джапанки, сандали, ботуши, боти, маратонки, еспадрили и много други видове.

Нищо чудно, че дамските гардероби са пълни с обувки. Има ли някакъв начин да намалите количеството обувки в гардероба? Можем да се опитаме да се ограничим до минимум,чрез избора на универсални модели, подходящи за различни поводи.

Какви обувки трябва да има в гардероба на всяка жена?

1. Еспадрили

Всяка жена трябва да има един чифт в гардероба си, за предпочитане в универсален цвят - черен или нюд цвят. По този начин лесно ще ги съчетае с всеки стил. Струва си да изберете модел със средни токчета, между 4 и 6 сантиметра, по този начин те няма да бъдат твърде високи или твърде ниски.

2. Балерина

Еквивалентът на високите токчета, които ще бъдат идеален избор, ако краката ни откажат да се подчиняват след цял ден ходене. Поради факта, че балерините са леки и заемат малко място, можете да ги носите със себе си в чантата или в колата, така че винаги да можете да ги обуете.

3. Сандали

Защото са идеални за летните жеги. Струва си да купувате такива с плоска подметка или малка пета, които ще бъдат едновременно елегантни и удобни, благодарение на което ще бъдат подходящи както за работа, така и за плаж. Нещо повече, допълнително ще им добавите стил с добре боядисани нокти.

4. Кецове

Те са идеални за спортни визии, но правилно съчетани, могат да изглеждат добре и с елегантно яке. Кецовете са вечни и много удобни. Нещо повече, те са многофункционални, защото с тях можете да бягате, тренирате и да ходите на работа.

5. Ботуши

През зимата те ще съчетаят всичко - с рокли, поли и дънки и в същото време ще поддържат краката ви топли. Най-добре е да изберете тези от кожа, те ще ви служат дълги години.

Както можете да видите, можете да изберете най-универсалните модели измежду много видове обувки. Разбира се, не е нужно да се ограничавате! В крайна сметка има толкова много красиви обувки, че е жалко да се откажете от още един чифт.

Източник: eobuvki

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay