5 Instagrammable кафенета по света

Стилен интериор и ароматни напитки, не е чудно защо тези заведения са любими за много хора!

5 Instagrammable кафенета по света
Pexels

Представете си приятен следобед и как седите в едно от любимите си кафенета. Докато отпивате от топлата си напитка, се оглеждате наоколо в красотата, която ви заобикаля. Звучи ли ви като перфектния следобед?

Ето 10 от най-инстаграм кафенетата по света, които ще ви дадат точно това.

Кафенетата са една от най-добрите възможности за всякакъв вид излизане — независимо дали е среща, среща с приятели или соло излизане. Със стилен интериор и ароматни напитки, не е чудно защо тези заведения са любими сред много хора! Ето 10 зашеметяващи кафенета, които да посетите следващия път, когато сте в квартала.

10 от най-инстаграм кафенетата от цял ​​свят:

1. Beachwood Cafe, Лос Анджелис, Калифорния, САЩ

Оживен микс от жълто и тюркоаз ви приветства в Beachwood Cafe. Докато геометричният дизайн е осеял простира на пода, стените са украсени с многоцветни тапети. Останалата част от кафенето също използва ярки нюанси, с дървена дограма и черни дъски, които добавят към странността на мястото. За да стане пространството още по-интересно, се използва и асортимент от крушки и светлини, включително таванна лампа Akari. След като се откъснете от завладяващия декор на Beachwood, бъдете готови да бъдете очаровани от аромата на прясно сварено кафе. Кафенето разполага и с места на открито.

2. Eden's, Банкок, Тайланд

5 Instagrammable кафенета по света

Място, на което можете да се насладите на атмосфера един път по рода си, както и на невероятни авторски коктейли и вкусно хапване!

3. Trois Cafe, Wan Chai, Хонконг

С цветове - розово дъвка и пастелно зелено, Trois Café изглежда като излязло направо от филм на Уес Андерсън. Изкуствените пространства вътре обещават да издигнат обичайното ви изживяване с кафе няколко степени по-високо, с кръгли прозорци и тебеширенобели линии, които са почитта на основателя Нелсън Чоу към жилищните комплекси и баскетболните игрища в Хонконг. Използването на геометрията за създаване на естетика, която е не само подходяща за Instagram, но и успокояваща, е друг акцент в декора на Trois.

4. NOC Coffee Co., Sheung Wan, Хонконг

С мотото "Кафето е нашата душа" това кафене в Хонг Конг със сигурност сервира някои от най-добрите кафета в региона. Но освен вкусни напитки и меню, подходящо за вегани, пескарианци и любители на месото, интериорът от стомана и бетон на NOC Coffee Co. също е мечта за феновете на естетиката на индустриалния шик. Внимавайте за пиктограми на тема кафе на пода, които подобряват индустриалния вид на кафенето и насочват клиентите към определени зони.

5. Сейнт Еймс, Лондон, Великобритания

За тези, които харесват цветя, Saint Aymes в Лондон е незабравим. С цветя, украсяващи екстериора на кафенето, това място в Лондон е обичано от любителите на цветя и всичко розово. В кафенето се сервират чудесно съвпадащи ястия и напитки, от розово "чай пучино" до млечен шейк с еднорог. Розовото не е вашето нещо? Влезте вътре, където стените са облицовани с кадифено зелени седалки за по-спокойна обстановка. Така или иначе, определено винаги има нещо за грамиране тук.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay