5 знака, че самите вие разрушавате връзката си

Или че поне спомагате много за това

5 знака, че самите вие разрушавате връзката си

Когато нещата в една връзка не вървят, често сме склонни да препишем вината на другия. Но първо трябва да се замислим дали самите ние не сме виновни за създалата се ситуация. Даваме ви 7 признака, че вие самите допринасяте за разпадането на връзката ви.

Прекалено пристрастяване към телефона

Ако качвате снимки в социалните мрежи, само за за получите повече лайкове и коментари, това говори за вашата нестабилна природа и неуравновесено емоционално състояние. Хората, които използват по-рядко новите технологии, имат много по-щастливи и простички отношения.

Ако не можете да разпределите приоритетите си

Колкото и да сте затрупани с работа, трябва да отделяте време на партньора си, защото иначе няма как да вървят отношенията ви.

Ако общувате формално

Не е достатъчно да попитате "Как си" от вежливост. Трябва наистина да се интересувате от половинката си и от това как се чувства как тя, как е минал денят й и т.н.

Ако не можете да решавате проблемите заедно

Не се опитвайте да шантажирате партньора си, за да излезете вие правата. При любовта не е важно кой е прав, а да запазите отношенията си здрави.

Ако не вярвате на партньора си

Ако сте били наранявани в миналото, е нормално да имате по-малко доверие, но щом сте избрали да бъдете с този човек, се опитайте да му вярвате!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay